OVER ONS

Welkom bij Anacc, een ervaren accountants- en fiscaal adviesbureau met meer dan 30 jaar ervaring.
Wij bieden ondernemende mensen uit alle sectoren een volledige begeleiding op het vlak van boekhouding, accountancy, fiscaliteit en vennootschapsrecht, in elke fase van hun activiteit – van opstart tot stopzetting.

Anacc biedt deze diensten aan met een multi-disciplinair team en wordt verder ondersteund door een internationaal netwerk van deskundigen.

We onderscheiden ons met een gedegen kennis en ervaring. Daarnaast zetten we in op ‘full service’. Uw project wordt bij Anacc van start tot finish enthousiast begeleid.

Dankzij de praktische ervaring en permanente opleiding zijn al onze medewerkers als geen ander vertrouwd met uw dagdagelijkse ondernemingsrealiteit, ongeacht de sector waarin u actief bent.

Onze consulenten zijn niet alleen uw vertrouwenspersoon voor uw boekhouding en fiscale dossiers,

maar u kan bij hen ook terecht met al uw juridische vragen of problemen inzake herschikking van uw bedrijf, zij het door overname, management buy out en verkoop.

Anacc is een multidisciplinaire organisatie bestaande uit accountants, fiscale- en juridische adviseurs.

Kennis maken?

Wil je Anacc / Axxior graag beter leren kennen en zien wat wij voor jou kunnen doen? Boek dan een gratis en vrijblijvend gesprek met ons in.

Anacc bestaat sinds 1982 in België.  De diversiteit van de aangeboden diensten lagen in het verleden reeds aan de basis van een dynamische groei.  Zij blijven naar de toekomst toe een garantie voor onze groei in een economische omgeving die steeds veeleisender wordt.

Anacc heeft zich als missie gesteld om de geprivilegieerde partner te zijn van kleine en middelgrote bedrijven. We leveren diensten op vlak van Audit & Assurance, Accountancy en fiscaal en juridische adviesverlening. Dit creëert een nauwe band met onze klanten en laat ons toe om de onderneming, haar directie en aandeelhouders van nabij op te volgen.

Wilt u uw bedrijfsbeleid met stevig advies onderbouwen?

Praat u graag met een expert bij belangrijke financiële beslissingen?

Rekent u op een accurate uitvoering van uw fiscale administratie?

Anacc  brengt voor u de gecombineerde expertise van een brede groep specialisten in stelling. Wij willen uw toegewijde en proactieve partner zijn. De nieuwste evoluties in de fiscaliteit hebben wij meteen onder de knie. En door innovatieve methodes en programma’s is onze service bijzonder efficiënt.

Zo helpen wij u om goed te ondernemen, om daar een goed inkomen uit te genereren en om maximaal van dat inkomen te genieten.

Wat onze klanten vertellen