HELDER ADVIES

Bedrijfsadvies op maat van jouw onderneming

Als rasechte ondernemer heb je ambitie en ben je bereid risico’s te nemen. Maar daarbij wil je wel financieel gezond blijven.

Anacc / Axxior staat je bij met financiële expertise en ervaring in bedrijfsmanagement zodat jij meer tijd kan besteden aan jouw zaak.

We monitoren voor jou de cijfers en coachen je naar een beter resultaat zodat jij tijd en geld kan besparen terwijl je onderneming steeds beter scoort.

Kennis maken met
Anacc / Axxior?

Wil je Anacc /Axxior graag beter leren kennen en zien wat wij voor jou kunnen doen? Boek dan een gratis en vrijblijvend gesprek met ons in.

ONZE DIENSTEN

JOUW KLANKBORD

Anacc /Axxior biedt advies en hands-on begeleiding om jouw zaak vooruit te helpen.

Persoonlijk en op maat van jouw bedrijf.

Zo nemen we niet alleen de kerngetallen uit jouw financiële administratie onder de loep maar staan jou ook met onze verschillende diensten operationeel bij in jouw bedrijfsvoering.

GROEISTRATEGIE

Groei is van cruciaal belang voor elke ondernemer. Maar hoe kan je die groei concreet en veilig realiseren?
Bij Anacc / Axxior stellen we voor jou een ondernemersplan op met concrete, operationele acties. Zodat je meteen weet welke stappen je kan nemen om je bedrijf verder te laten groeien én financieel fit te houden.

START-UP

Voor startende ondernemers bieden we een A tot Z totaalpakket aan. De opmaak van je ondernemersplan, het financiële plan, de inschrijving bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, de aanvraag van je btw-nummer, begeleiding bij je kredietaanvraag, … Anacc / Axxior helpt je een vliegende start te nemen.

ANALYSE

Anacc / Axxior helpt je ook bij de analyse van je rentabiliteit, solvabiliteit en liquiditeit. Zo weet jij meteen hoe jouw zaak er financieel voorstaat en welke optimalisaties je nog kan doorvoeren voor een beter resultaat.

BENCHMARK

Het is nooit een slecht idee om te weten waar je staat tegenover je concurrenten. Anacc / Axxior biedt jou inzicht in jouw financiële positie ten opzichte van jouw concurrenten. Zo kan jij jouw sterktes en zwaktes beter beoordelen en actie ondernemen.

INVESTEREN

Als bedrijf kan je op verschillende manieren investeren. Anacc / Axxior staat je bij in de berekening van de toekomstige opbrengsten van één of meer investeringen en helpt je meteen ook om de meest interessante financieringsvorm te kiezen.

BUDGETTERING

Anacc / Axxior staat je bij om meer inzicht te krijgen in het bepalen van een realistisch en haalbaar budget om jouw strategische en operationele doelstellingen te behalen.

CASH MANAGEMENT

Door onze 24/7 up-to-date boekhouding oplossing kan je je cash behoeften en tekorten proactief opvolgen en zo financiële risico’s vermijden.  

OVERNAME

Wil je de overname van je bedrijf succesvol laten verlopen, dan heb je een goede voorbereiding nodig. Anacc / Axxior helpt je, onder meer met het bepalen van de overnameprijs aan de hand van een ‘complexe waardebepaling’.